Хотел Елица, Албена :: начална страница

Добре Дошли

Хотел Елица е разположен на самия морски бряг, в непосредствена близост до природния резерват Балтата. Представлява 10 етажна сграда, построена в типичния за курортен комплекс Албена стъпаловиден архитектурен стил. От хотела се разкрива красива гледка към Черно море и към резервата. Стаите в хотела са обзаведени уютно и са разпределени за пушачи и непушачи. Гостите на хотела ползват безплатно открит басейн за деца и възрастни.

Референции

Моля, пишете своите коментари на кирилица.


07.07.2010 16:12

Йорданка Георгиева:

Току що се върнахме от почвка в хотел Елица.Искам да споделя че сме очаровани. За пръв път почиваме в Албена, но няма да е за последен.Навсякъде бяхме посрещнати с усмивка.Хотела е чист и се спазват задължителните часове за отдих без да има някакви шумни мероприятия. Храната беше чудесна и в изобилие. Анимационния екип не ни позволи да скучаем нито ние, нито децата ни. Това, че хотела е точно на плажа ни спести досадно разнасяне на детски колички , басейнчета и пояси. Планираме още в края на лятото да бъдем отново там за няколко дни. Благодарим на всички от хотел Елица, които се погрижиха да имаме една незабравима лятна почивка.До скоро!

17.06.2010 9:33

Мария Янудова:

Преди две години бяхме на почивка в хотел "Елица" и беше наистина перфектна почивка. За съжаление миналото лято нямаше свободни места за датите, които искахме. Отседнахме в друг курорт, НО хотел "Елица" така вдигна летвата за приятна почивка, че сега където и да отидем никой друг хотел не може да задоволи нашите очаквания.
Надявам се тази година за дните, в които ще сме в отпуск да намерим свободни места в хотел "Елица" и да преживеем отново толкова вълнуваща и спокойна почивка.

Страници: « < 2 3 4 5 6 7 > »

Изпратете своето мнение

Направи резервация

  • Пристигане:


  • Заминаване:


Новости в Албена

Dine around

В стремежа си винаги да надхвърляме Вашите очаквания и да Ви предложим нещо повече в Ultra All Inclusive и All Inclusive услугите, имаме удоволствието да обявим за поредна година своята концепция Dine Around.

С Dine Around нашите гости имат ексклузивната възможност да изберат какво биха искали да обядват и вечерят и да опитат богатото разнообразие на ястия в тематични ресторанти:

  • Добруджа, ресторант Ciel Bleu- 17 етаж - обяд и вечеря
  • Ресторант Калиопа - обяд и вечеря
  • Мексикански ресторант „Текс - Мекс" - обяд и вечеря
  • Италиански ресторант „Ти амо" - обяд и вечеря
  • Ресторант Поко Локо - обяд и вечеря

Насладете се на изтънчена селекция от ястия - по избор:

1 салата, 1 предястие, 1 основно ястие и 1 десерт. Минералната вода е в неограничено количество.

 Резервациите се правят на рецепцията на хотела, в който са настанени гостите, до 15.00ч. на предния ден. Администраторът резервира обяда и/или вечерята и издава ваучер, който трябва да се представи в ресторанта.

Работно време на ресторантите:

Обяд: 12.00 - 15.00 ч.

Вечеря: 18.30 - 22.00 ч.

* Dine Around включва един обяд и една вечеря в алакарт ресторант по избор на госта, при закупена ваканция с минимален престой от ЕДНА СЕДМИЦА на Ultra All Inclusive или All Inclusive.

* Dine Around важи за гости, пребиваващи в периодите:

  до 30 Юни 2015 и след 01 Септември 2015 

прочети още

Специални оферти


прочети още